Kryp överallt!

Just nu sitter jag ute i solen för att blogga, eftersom det inte finns någon mottaging inomhus.
Jag har bara vart inne och kollat på tv hela dagarna, idag kommer en bra film, kommer inte ihåg vad den heter men den handlar om två gifta personer (kända skådespelare men kommer inte ihåg vad dom hette), dom bråkar om fjärrkontrollen och kommer in i en svartvit tv-seri. Dom försöker ta sig ut men vet inte hur :)

Det finns kryp vart man än går, det är så äckligt eftersom man ser djur som man inte ens visste existerade!!

Men nu ska jag gå,
pussaaaaaaaaaaaaaaar!

Kollade på 4D och rysk bio idag!

Goddag! Här är det 4 timmar framåt än tiden i Sverie, så jag somar klockan 5-6 på natten här, då är klockan 1-2 där i Sverige, och så vaknar jag runt 3-4, då är klockan där runt 11-12 haha :)

Igår vaknade jag 3, och jag, mina systrar och min kusin Lena åkte til ett stort köpcenter för att kolla på bio, men det fanns ingen bra film att kolla på just den tiden, så vi åt sushi istället, kollade på en cool 4D film (Den varar i ungefär 7 minuter) och sedan åkte vi hem.

Idag åkte vi till samma köpcenter för att kolla på bio, vi såk på en 3D film som hette "гадкий я" på Ryska, men på engelska heter den "Despicable me". Hahah den var jätterolig! :)

Efter filmen åt jag Sushi igen och sedan åkte jag hem :)

Nu ska jag gå, pussaaaaaaar!

In Russia!

Hejsan alla mina blogglasare! :)
Just nu bloggar jag ifran Ryssland! Som jag skrev imitt tidigare inlagg sa halsar jag pa mina slaktingar har, eftersom jag sitter pa en rysk dator sa kan jag inte skriva åäö :)

Jag har inte gjort nagot speciellt har men ust nu ar jag i staden och darfor har jag internet, jag aker till "bondgarden" imorgon och ska da forsoka skaffa internet sa att jag kan uppdatera bloggen!

Nu ska jag ga, forresten Rysslands basta tv-kanal heter CTC och uttalas "STS", igar sag jag en jatte bra film pa den kanalen som heter "Viev from the top". Jag rekomenderar den till er ifall ni inte har en rolig film att kolla pa! :)

Nu ska jag ga, imorgon ska jag kola pa rysk bio med systrarna oh min kusin Lena! Ni vet har at filmerna pa bio 6 manader fore an Sveriges, sa filmen "Knight and day" som precis har kommit ut pa bio, finns redan har pa dvd! Men pa ryska saklart! :)

Nu ska jag ga, ska forsoka uppdatera imorgon!
Pussaaaaaaar

Ska till Ryssland idag!

Idag ska jag till Ryssland och hälsa på mina kusiner och släktingar, det kommer vara skönt och roligt eftersom vi kommer att vara hos min mormor och morfar, och dom har en stor gård med en massa frukter och bär och när man går ut så är det en jättevacker utsikt över gräs och sjö, kor och hästar! Pappa ska kanske komma dit med systemkameran, då kan jag ta en massa vackra bilder! :)

Jag ska mellanlanda i Moskva, men som tur kommer vi inte att vänta, eftersom att flyget vi sedan ska ta, går bara 2 h senare! :)


Jag ska vara borta i 3 veckor ungefär, eftersom att jag kommer vara på ett "bondgård" (men ändå finns det lite affärer, men inte klädaffärer utan mataffärer) så kommer jag inte ha tillgång till internet, men när jag är i lägenheten i staden så kanske jag kommer kunna ha tillgång till internet! :)

Nu ska jag packa mina kläder, hoppas mina målade naglar har torkat nu!

Pussaaaaar! :D

Badat idag och Ryssland imorgon!

Godkväll, idag har jag badat i min villa, vi åkte först till Malaga, allstå stan och där köpte vi körsbär, papaya och vindruvor! Sedan tog vi bussen hem, när vi var framme hade dom nästan byggt klart vårt kök ocj det var skit fint! Fast det blir säkert finare när det är klart! Men vi fick våra kartonger med kläder och saker från Sverige också, så vi packade upp dem, vattnade alla blommor och träd och sedan badade vi! Vi tog bussen därifrån mot stan klockan kvart i åtta tog vi bussen mot stan. Sedan gick vi in i en stor byggnad med en massa affärer som heter Larios center, där åt vi på världens godaste restaurang, Block house. När vi åt klart så gick vi runt i affärer och sedan åkte vi hem.

Det här köpte jag i Yves Rocher:

Mascara borttagning,
7,50 Euro (75 kr) men det var 50% rabatt så jag betalade 3,75 Euro (37,50 kr)



Mascara,
17 Euro (170kr) men det var 50% rabatt så jag betalade 8,50 Euro (85kr)



Nagelförstärkare,
9 Euro (90kr) men det var 50% rabatt så jag ebtalade bara 4,50 Euro (45kr) :)


Det var allt jag köpte, jag kollade nyss klart på filmen:


Nu ska jag kolla på Cold case. Juste imorgon åker jag till Ryssland och hälsa på mina släktingar!
Bloggar mer imorgon,

KISSES!

Badat hela dagarna!

Jag tänkte uppdatera igår, men det fanns inte så mycket att skriva om, men jag har vart hemma och badat i poolen dom här två senaste dagarna, och på kvällarna har jag tagoit promenad med mamma för att lära känna området lite. Igår såg vi världens snyggaste cykel! Men den hade ingen pakethållare, men det är ju bara att köpa en :) Men cykeln kostade 300 Euro (ungefär 3000kr), men det var verkligen fin! :)

Nu ska jag kolla på Ghost Whishperer!

Hemma!

Det tog mig ungefär en timme att köpa glass, andledningen är för att affären där vi köpte tuschpennorna har en jääääääättelång kö, och för att vi gick till mataffären Eroski för att köpa gett paket med 4 st Magnum almond, men när vi var där så kom vi på att våra pengar inte räckte, så vi köpte en magnum almond i Kiosken bredvid :)

KISSES!

Ska köpa Solero nu!

Idag har jag vart hemma hela dagen, förutom lite tidigare idag då jag och Susanna gick ut till den billiga kinesiska affären för att köpa tuschpennor, men vi glömde att köpa dom, vi köpste ist'llet lösnaglar, två par örhängen och glass!

Nu ska jag dit igen och köpa tuschpennor och glass, det blir nog en Solero, Berry Berry den här gången :)

Pussaaaaaar

Hemmagjord isglass till frukost!

Godmorgon!
I del lilla affären som vi var i igår köpte vi en sak så att man kunde göra hemma gjort isglass, vi köpte cola och sprite och la det i kylen, just nu sitter jag och äter det! :D

Såhär blev resultatet:
Colan:



Och såhär blev Spriten:



Ska testa en annan smak nästa gång :)

Pussaaaaaar!

Rösta på min sko!

Hjälp mig att vinna tävlingen på nelly.com genom att rösta på min sko! :)
Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!

Stranden idag!

Goddag!
Idag gick vi till stranden, vi tog bussen mot Málaga och gick därifrån till stranden "Malagueta".
Vi var där och jag tog en massa bilder med mammas mobilkamera, den är skit bra! :)


Vi badade och sen solade jag, här är mina fötter som Susanna fyllde med sand!



Min fina kropp! :)



Det var mycket sol, så mina ögon ser konstiga ut...



Lite bilder på mig :)








My Beauty sleep..



Och texten jag skrev i sanden, kan ni se vad det står? :)



En "strandsol" dekorerad med snäckor och stenar! Som jag och Susanna byggde :)





Sen så åt vi pizza på "Pizza Pino",

Förrätten, Vitlöksbröd



Pizzan "Reina"



På vägen hem upptäckte vi att det finns en stor och billig affär ungefär under vårat hus!
Vi gick in dit och hittade en massa bra saker! Det var många kinesiska saker, därför var dom så billiga!

Det här köpte jag (Kvalitén på vissa bilder är dåliga p.g.a att mobilkameran inte fotar bra i mörker!):

Rosa skor 1.80 Euro ungefär 18 kr! Skorna fanns i flera färger.



Vita skor med stenar, 3 Euro ungefär 30 kr! Den här skon fanns också i flera färger!



Två anteckningsblock, 0.75 Cent ungefär 7,50 kr! Det lilla är mitt! :)



Ett rosa nagellack, 0.75 Euro ungefär 7,50 kr



Och så köpte jag en rosa sminkväska som jag glömde fota! :)

Pusssaaaaaaaar!

Till Ikea!

God dag!
Igår tog vi bussen till stan, sen tog vi en taxi mot en stor affär som heter "Liber Merlin" (tror jag). Vi köpte gardiner ska hänga upp dem idag.
Idag kom våra soffa och vårt soffbord! De är mycket finare här hemma än i affären! :D

Men efter Ikea ska vi åka tillbaks till lägenheten och bada här i poolen, eftersom dom håller på och bygger vårat kök i våran villa! :)

Nu ska jag köpa glass och ta bussen mot stan, alltså Málaga!

Pussaaaaar!

Godmorgon!

Godmorgon! Igår åkte vi buss till Malaga och fikade vid ett café, jag åt en skitsöt lite kaka, som en minifrukttårts-kaka, efter det tog vi taxi till Carrefour, när bi var framme gick vi förbi en djuraffär, dom hade små och skitsöta kattungar och valpar, kattungarna var vakna medan valparna sov! Men vi köpte ingenting förutom tre böcker där man kan lära sig spanska, 10.95 Euro per styck! Det är ungefär 109,50 kr!

Men vi kom hem runt 7, och då fixade vi ett grönt band om man måste ha på sig så att dom vet att vi bor här, och så badade vi i minst 2 timmar! Vattnet var varmt och skönt, efter att solen hade värmt den hela dagen!

När vi kom hem så spelade jag och Susanna kort i terrassen och lyssnade på musik med mobilen.

Men nu ska jag äta frukost, pussssssaaaaar!

Carrefour

Godmorgon, Idag försökte mamma fixa in mig på skolan, på morgonen men man måste göra det när skolan börjar, alltså den 1 september?
Men hann aldrig lägga upp bilder på Ben & Jerrys och mig igår, alltså på det förra inlägget, men gör det ikväll :)

Jag är fixad och klar, vi väntar bara på pappas kompis som ska ringa när han är här och hämtar oss, vi ska till en stor affär som heter "Carrefour". Det är som den stora Coop, som finns i Väsby, fasst den här affären är mycket större! Den har allt, elektronik och mat, poolsaker och cyklar, garderober och sängar, det finns inget man inte kan hitta där!
När vi är klara, ska vi komma hit extra tidigt för att hinna bada i poolen innan den stängs :)

Nu ska jag gå pussaaaaar!

2010s första mini-Ben & Jerry i Malaga!

God kväll, kom typ nyss hem från Merka Mueble, vi tog bussen dit, och tillbaka! :)
Vi var där och kollade på olika möbler i ca 3 h! Vi bestämde oss för att till sist köpa en fin soffa och ett soffbord.
När vi kom ut var klockan kvart i 9, och jag och Susanna blev hungriga, så vi på en god pizzeria bredvid. Det som är konstigt är att här i Malaga så har dom olika pizzamenyer, t.ex på pizzerian vi åt på innehöll Calzonen ägg och tonfisk!

På vägen hit köpte vi glass, jag valde en mini Ben & Jerrys med smaken Cookis Dought

Vampyrer suger!

Hahaha kollade lite på sf.se och kolla vad jag hittade!


Hahah jag trodde att det var en parody, eller något liknande men det är en film som kommer att visas på bio!

Här har ni trailern:


Vad tycker ni? Jag ska självklart se den, haha! :D

Men nu ska jag åka till Merka mueble.

pussaaaar!

Badat och solat klart!

Kom hem för kanske 50 minuter sen, har pratat med pappa på Skype och fotat mig, jag är verkligen brun!
Jag fotade lite nyss på Susannas webbkamera, så lägger upp bilder
Runt 4 ska vi åka till en stor affär som heter "Merka mueble", dom har skitmånga möbler, som man kan specialbeställa, alltså man kan välja en egen modell av t.e.x en säng, och så väljer man vilket slags trä den ska ha och färgen, så allt är på något sätt "unikt", och det betyder också att allt är skitdyrt! Vi tänkte möblera om mitt rum i lägenheten (innan vi köpte huset) och det blev runt 50 000kr!

Men vi ska dit och kolla på möbler, och förhoppningsvis ska vi köpa en soffa till våran lägenhet, och kolla på möbler till våra rum i huset! :)

Såhär ser jag ut! Ful, men vem bryr sig? Jag ser uppsvullen ut :O!

Förresten så äter jag mini-magnum!




Och såhär ser tv:n ut, balkongen är till höger!:
haha kollar på Disney Channel!


pussaaaaaar!

Mot poolen!

Här i lägenheten finns det en gemensam pool, som man kan bada i när man vill :)
Ska bada där nu med mamma och Susanna! Såhär ser det ut, jag fotade från min balkong med Susannas webbkamera, inte bästa kvalitén, men bättre än ingenting! :)


Nu ska jag sola och bada med piña colada

pussaaaar!

Solen skiner här i Malaga!

Jag vaknade nyss typ, och satte på tv:n och vilken film såg jag då?Raise your voice, bättre än ingenting! :D
Vet inte vad jag ska göra idag, men bloggar senare! :)

I malaga!

Hejsan, förlåt för sämst uppdatering men försökte fixa internet men vi kunde inte vårat lösenord, sen fixade pappas kompis det och vårat lösenord var typ 2G8yr4.. o.s.v. Men jag träffade aldrig min älskade Cornelia på flygplatsen, vi hade flyget på olika terminal :( Hann egentligen inte ta förväl av någon, förutom Bella!
Men don här dagarna har jag bott i våran lägenhet i Teatidnos, vi har en LED tv! Med Disney Channel och en massa andra kanaler! :D

Vårat vardagsrum här i lägenheten är skit fint och modernt, och jag har ett eget rosa rum! Men vi har ingen soffa, men ska köpa en! När vi kom hit, i söndags så var det ju fotboll och Spanien vann, när dom vann så skrev alla, tutade med sina tutor, hoppade o.s.v till ungefär klockan halv 1!

Dom två senaste dagarna har jag åkte till mitt hus/villa i Alhaurin del Torre (tror jag det heter) där håller dom å och gör om vårat kök, dom har tagit bort allt och ska börja göra vårat kök, någon gång den här veckan tror jag, men jag har i alla fall badat i min pool, och köpt en massa "leksaker", sedan åkte vi till Larios center och åt på Pizza Pino,, vi var där runt 18-19 och det var helt tomt! Eftersom alla spanjorer äter runt 20-22, sjukt va?

Imorgon ska jag vakna tidigt och skriva in mig i min nya skola, lääskigt! :$

Ska göra om min header, det ska stå något i stil med: My life in Spain/Malaga, eller något sånt :)

YEEEEEEEEY! Hittade en kanal som visar min älskade CSI just nu! Har redan sett den men bättre än ingenting! :)
pussaaaaaaaar!

I'll be missing u !!!

Nelia åk inte lämna inte oss lämna inte mig och bella saker kommer aldrig bli som förr för våran andra halva saknas dt spelar ingen roll även om vi håller kontakten på facebook, msn eller mobilen!!
du gör våra dagar du gör så vi ler du är våran nelia våran nelia Ramirez och nu flyttar du :(
tårana kommer inte sluta rinna ner från våra kinder :'(

vi älskar dig nelia vi kommer sakna dig som faan !!

våran syster !

/Cornelia!

Malaga imorgon!

Imorgon ska jag åka till Malaga, och kommer att träffa Cornelia i flygplatsen, eftersom hon ska till Thailand samma tid! :D
Idag träffade jag Bella för sista gången, alltså sista gången I live in Sweden, vi var med Cornelia och hade kul, jag fick ju en "minnespresent" av dom, en filt där alla våra minnen är ritade och skrivet, det är SKITFINT!
Dom ville också ha en, så jag och Bella åkte till ÖoB och köpte filten, men dom orkade inte så vi gjorde en halv :)
Sedan var vi i Cornelias rum, jag hittade kortspel, sanning eller konka i Cornelias gamla Julia-tidning från 2009, så vi spelade det en stund, sedan satt vi på datorn och till sist gick vi ut, och jag skildes åt med Bella i Märsta station.

Nu måste jag gå, bloggar i Malaga och uppdaterar med en massa härliga bilder! :D

Ingen internet!

Har ingen internet, det här är nog sista gången jag bloggar, förutom nästa vecka.
Men har mycket att berätta för mycket har hänt, hinner inte skriva detaljer nu, men senare.
Igår var jag med Bella och Cornelia, fick världens bästa present av dom! Och idag åkte jag till Väsby centrum för att köpa permanenta pennor och bär, men mamma tar med pennorna från jobebt idag, behöver dom till en sak! :)
Köpte jordgubbar,körsbär och tårta! :)

Nästan
såhär såg den ut:


Men nu ska jag gå, pussaaaaaaar!

Kista igår, Märsta idag!

Igår var jag och shoppade i Kista, köpte inte så mycket, men visar ikväll om jag har kameran då :)
Idag ska jag till Märsta och träffa Cornelia, Elin och Bella! :)

Bloggar ikväll, pussaaaaaaaaar! :)

Min blogg är så tråkig!

Min blogg är så tråkig nu när jag inte sitter på min dator som har photoshop eller använder kameran och fotar och gör allt roligt!
BUT DON'T WORRY BE HAPPY! :)

Men nu kollar jag på Ellen Degrenes show, tror jag hon heter, den är faktiskt ganska dålig, men längtar tills Tyra show börjar!

pussaaaar

Goder morgon!

Har alltid velat skriva rubriken så men har aldrig gjort det förrän nu! :P
Jag vaknade nyss, och igår fick jag reda på att jag ska få en ny och egen bärbar dator! Men vilken vet jag inte, vill ha någon snabb och bra, har ni någon att rekommendera? :)

Men nu ska jag "chilla" och äta frukost! :I
pussaaaaaaaaaar!

Hos Cornelia

Idag åkte jag till Märsta för att träffa Cornelia och Elin, Elin har gått och jag stannade hemma hos Cornelia, vi kollade på filmen Step up, den var bra.
Men nu ska vi spela apberget,
pussaaar!

Hemma!

Kom hem exakt klockan 8, för jag började kolla på Miami medical! :)
Dagen har vart rolig, och imorgon ska jag till Märsta och träffa Cornelia, och säkert flera :)
nu kollar jag på filmen Just like heaven på kanal 5, samtidigt som jag hjälper min syster att lägga in musik på bloggen :)

Pussaaar! (haha det ser lite roligt ut när bilden blev så stor :)

Mot stan!

Idag ska jag nog först shoppa lite i stan, och sedan ta en promenad med familjen runt gamla stan, älskar glassarna där, dom har "hemgjorda" våfflor! :)
Vi hörs senare, bloggar när jag kommer hem!

Pussaaaaaaaar!

BTW glöm inte tävlingen om att vinna en fin och unik aquablå bloggdesign, tryck här! :)

Hungrig!

God morgon, alla söta bloggläsare! :)
Idag vet jag inte vadjag ska göra, men jag ska i alla fall inte sitta hemma!
Igår var det ju fotboll, grattis till Spanien som vann! :)
Men nu är jag jättehungrig och ska äta frukost!

Pussaaaaaaaaar!

Filmen var grym!

Filmen killers var rolig, haha och ganska bra :)
Men nu ska jag kolla på filmen Absolut makt, på kanal 6 :)

Pussaaaaaaaar

Hos mammas och pappas jobb, igen!

Heeeej, idag har jag grillat med familjen, vi grilla nyss klart (tror jag), haha :)
Men snart ska jag och min lillasyster till stan där vi ska träffa min storasyster, Maria ovh kolla på filmen Killers, längtar! :D

Pussaaaaar!

Killers idag med systrarna!

Godmorgon alla bloggläsare :)
Jag vaknade tidigt idag eftersom vi hade tänkt bada i Steninge, men det gick inte.
Idag ska jag och mina systrar, Susanna och Maria kolla på bio i stan vi ska kolla på filmen Killers, den verkade faktiskt bra! :)



Nu ska jag äta frukost, pussaaaar!

Gossips!

Inte en så stor sak, men min kompis Cornelia sa att gossips.se hade länkat mig för att jag har tipsat om en rolig sida som Kissie är med på, kul att dom lyssnar på läsarna :)


Här har ni sidan, och vill ni göra en egen ful dags går ni in på fuldans.se :)

Pussaaaar

Dagens låt, pa pa´l americano

Yolanda be cool Vrs DCup - We no speak americano

Här har ni originalvideon:



Och här har ni "lyrics" så ni kan lära er låten :)


Pussaaaaaar!

Godmorgon!

Godmorgon! Jag var tvuvngen att vakna såhär tidigt, eftersoom jag måste fixa mig och sånt, fast jag kom på nyss att jag inte vet var mascaraborttagningen är! Men aja, haha :)
Men idag ska jag åka till Märsta och eftersom Bella fyller år så ska vi grilla i Steninge :)
Men jag vaknade ändå ganska tidigt, eftersom jag ska åka dit runt 2.

Men nu ska jag göra min frukost, vitlöksbröd! :D

Pussaaaaar!

I could really use a wish right now

Finns ingen mer passande låt just nu,

Hos mammas och pappas jobb!

Hej kära bloggläsare :)
Idag har jag vart i Kista, jag kollade på den nya filmen Eclipse, den var rätt okej, inte så bra men spännande :)
Imorgon blir det grill i Steninge med vännerna, eftersom Bella fyller år:)









Vad tycker ni om filmen, ni som har sett den?
ska jag berätta vem Bella (Kristen Stewart) väljer? :)

























Pussaaaar!

Dagens låt!



Shakira - Waka waka (This time for Africa)

I Väsby!

Hejsan alla kära bloggläsare, just nu bor jag i Väsby, i en liten etta, haha :)
Igår åt jag ingen mat, utan min lunch bblev mcdonalds och min middag blev kebab med bröd!
Min internet funkar som sagt inte ibland, och jag brukar uppdatera oftare, men sluta inte läs inte läs min blogg!
Den kommer att uppdateras oftare om en vecka! :)

Pussaaaaaaar!