Malaga igår!

Hejsan!
Veckan har gått bra, har jag berättat att på mitt senaste matteprog fick jag IG? 1.1/10, haha inte så stolt men jag fattade ingenting, dom andra fick inte heller så bra betyg, mer än hälften av klassen fick IG!
Men prover var för flera veckor sen, har ett nytt prov på fredag, temat är algebra.

Men nu till saken, igår så vad jag i Malaga med min mamma, vi shoppade i ett centrum som finns där (Larios). Hade tänkt köpa ett par ljusa jeans & en halsduk (att ha inne). Men köpte inget av det eftersom att jag inte hittade några fina halsdukar, eller några fina ljusa jeans! Men köpte 3 styck örhängen och två par skor! :)

Efter att jag var och shoppade så hade jag bestämt träff med några kompisar i Malaga, så vi träffades runt sju, och så fortsatte mamma och min lillsyster att shoppa!

Det var jag, Rebeca, Aurora, Adrian & Javi, vi gick runt där i stan och så besökte vi Auroras pappas restaurang/bar, den var jättestor! Sedan så köpte jag ett vykort att skicka till Cornelia, och till sist tog vi bussen hem klockan halv 9. Vi gick hem till Javi och åt pizza och kollade på disney channel haha :)

Lite bilder från igår:

Malaga





Hos Javi, ingen märkte att jag tog bilden


Pussaaaaaar

Hemma

hejsan kära bloggläsare, min internet har funkat i några veckor nu men har aldrig orkat blogga haha :))
Men ingenting speciells har hänt.. eller jo mycket, men det får ni inte veta :)

Idag så hade jag ett no-prov och det gick ganska bra, sistsa lektionen var engelska och då så gick vi till en annan sal och prata med en tjej som  pratade engelska, jag fattade varenda ord som hon sa och alla satt hela tiden och frågade mig vad hon sa haha :)

Idag så har jag språk klockan halv 7 till halv 8, sen ska jag vara med min kompis Jessica! :)

Såhär ser min tuenti (typ som facebook) -sida ut:


Men nu ska jag gå, vi får se om jag blogagr senare :))

Pussaaaaaar!

en bild

Har tråkigt så lägger upp en bild jag hittade :D



Nu ska jag gå, pussaaaaaaar!

Ingen internet!!

Goddag! Har försökt att få tag på internet dom senaste två veckorna, men lyckades inte! :(
Har inte gjort något speciellt, bara vart med kompisar och så.

Torsdagen för två veckor sen (18 oktober) så färgade målar gubbarna mitt rum, när jag kom hem från skolan blev jag skiträdd över att det skulle blir fult, men jag gillade det, det blev skitsnyggt! Två väggar hotpink, och dom andra två ljusrosa :D

Igår var jag på en halloween fest hos en kompis som fyllde år i början av oktober, men valde att ha en fest halloween. Det var jättecoolt, för hans kusin var en dj, så dom hade bra högtalare och fina discoljus, fast det var jobbigt när man fick dom i ögonen ..
Men dom hade en projektor (tror jag det heter) och så satte dom på en skräckfilm, så det blev som en stor bio på en vit duk, och så var det ännu läskigare eftersom att ljudet kom ut ur dom höga högtalarna.
Filmen hette: Freddy vs Jason.



Den var inte så läskig som jag trodde att det skulle bli, asså jag är ju rädd för skräckfilmer (fast jag gillar dom) men den här filmen var med äcklig än skräck .. :D

Men här är lite bilder från festen, jag var utklädd till en häxa!




Innan festen så fixade jag och Rebeca (som också var häxa) oss hos hennes hus, på bilderna hade mitt volym i håretgått ner, men hos rebeca hade jag hår stort som ett hus! Vi tog 250 bilder men lägger upp dom en annan dag! :)

Imorgon kommer mina möbler som jag ska ha i rummet, hade besällt dom den 20 agusti!! Så jag och Rebeca ska plugga till ett NO prov tillsammans i mitt rum imorgon, kommer inte kunna blogga eftersom att jag fortfarande inte har någon internet hemma, sitter i lägenheten just nu!

Har märkt att man han tidinställa inlägg nu på blogg.se!

Nu ska jag gå, pussaaaaar! :)