Shopping idag!

Godmorgon! Har inte orkat uppdatera, men nu så gör jag det :)
Jag har haft fullt upp med skolan den senaste veckan, men idag ska jag shoppa med några vänner från skolan, och imorgon ska jag hem till en kompis och plugga, hon ska hjälpa mig med läxorna, för jag fattar verkligen ingenting! Medan hon hjälper mig med läxorna så hjälper jag henne med engelskan.

På spanska,teknik och engelska-lektionerna, så pluggar jag spanska, så jag lär mig språket snabbare, eftersom att engelska är jättelätt och jag lär mig inget nytt där :)

Det har regnat ganska mycket dom senaste dagarna, men nu så har det slutat. Jag köpte en rosa paraply och blev jätteglas över att det regna, för att:
1. Jag älskar regn
2. Jag fick använda mitt nya paraply :)

Ungefär såhär ser den ut:


Men nu ska jag gå och äta frukost, pussaaaaaar!

Har äntligen internet!

Godkväll, har äntligen skaffat internet i huset nu, och en hemtelefon! Det enda som fattas nu är möblerna :)

Tisdag: Jag vaknade tidigt för att fixa min lillasyster inför hennes skola, medans min skulle börja klockan halv ett. När jag var påväg till skolan så testade jag ta en genväg, och jag gick och gick och tillsist kom jag fram, och det var så att min skola har 4 "nivåer" 1,2,3 & 4 ESO. Alla 96:or (alltså jag också) går i 3 ESO. Och på onsdagen så var det samling för alla som gick i 1 & 2 ESO, medans jag skulle samlas med min klass på torsdagen.

Onsdag: Jag gick till klockan kvart i 1 och gick runt där utan att veta till vilket klassrum jag skulle gå till, jag frågade 3 personer men fattade inte vad dom sa.. Men till sist hittade jag. Det var visst 4 andra nya också! Allt gick bra, vi fick vårt schema och sen gick alla hem.

Torsdag: Idag var det som en vanlig skoldag, och här i Spanien har man med sig en egen macka och dricka till lunch. Jag blev kompis med två tjejer i min klass och på rasten så presenterade dom min för deras kompisar och det var typ 50 pers! Men alla här är jättesnälla och hjälper mig med allt.

Fredag: Jag vaknade och när jag var på väg ut så

hände samma sakn nästan, jag köpte popcorn i cafeterian för 3,50kr! Men den var inte så god, det var typ friterade popcorn eller något haha :)
På kvällen så åkte jag, mamma och min lillaysyster till ett shoppingställe som ligger ganska nära vårt område där vi bor, ställer heter "Plaza Mayor". Vi köpte en massa kläder, en skolvska av märket "Roxy", det är typ som märket Puma i Sverige. Orkar inte fota allt jag köpte men allt kostade minst 3000kr!

Igår (lördag) så åkte vi till en anna stad som heter "Marbella". Vi var där förra året när vi var på besök här i Malaga. Vi åt, och sedan gick jag in en affär där jag köpte en jättefin kofta som det stod L♥VE på, med stora bokstäver :)

Imorgon är det skola! Bloggar imorgon om du det gick, eftersom att jag har internet hemma! :D

pussaaaaaaaaar!

Friis & Company väskor!

Godkväll! Imorgon börjar ju skolan i Sverige men min börjar den 15! :)
Kollade på olika Friis & Company väskor på den här hemsidan, som jag skulle vilja ha inför skolan, men vet inte om jag ska beställa dom nu, eller vänta till oktober då min mamma ska åka till Sverige, eller så kanske jag inte ska köpa en alls? :)

Dom här två gillade jag, men det är svårt att välja en av dom, fast dom nästan är likadana :)

Den här kostar ungefär 800 kr


Och den här kostar ungefär 900kr



Så, vilken tycker ni att jag ska välja? Ifall jag ska ta någon :)


Nu ska jag kolla på Miami medical, den första säsongen har precis börjat här medans i Sverige började säsongen efter julen :)


Men nu ska jag gå, för den börjar om 2 minuter! :)

pussaaaaaaaar!

Den 15 september börjar skolan!

Måste uppdatera bloggen oftare, ,men det är det att jag är oftast i huset och där har vi inte fixat någon internet än. Just nu sitter jag i lägenheten och jag ska snart packa mina kläder för ska ta med alla kläder till huset.
I fredags skrev vi in mig i skolan och skolan börjar den 15 spetember, är glad över att den börjar så sent :D

Min lillasyster började skolan i fredags och allt gick bra. Dagen innan hade vi köpt skolsaker till henne som hon behövde inför skolan, vi fick en lapp där allt stod och allt kostade ungefär 1800kr! Vi köpte varenda lilla sak, vitt papper, färgar papper, sax, linjal, miniräknare, färgat papper och en massa skolböcker, alltså ALLT!

Vi har köpt lite mävler och madrasser till två rum, vi sover där tills våra möbler kommer.
Nästa vecka ska vi måla om hela huset, på insidan och utsidan och den här veckan kommer en designer att komma och ge oss tips på hur vi ska ha våra möbler i vardagsrummet o.s.v.

Vi har bestämt oss för att i "källaren" göra ett rum där man chillar med kompisar och sånt, vi kommer ha soffa, tv och biljardbord och kanske några fler saker. Sen när allt är klart kommer jag att fota allt och lägga upp bilderna i bloggen så ni får se hur allt ser ut :)

Just nu så är min blogg lite tråkig, men sen när jag har ett eget rum, en dator med photoshop och allt så kommer min blogg att vara roligare, och jag kommer att utse en vinnare till min tävling som jag aldrig avslutade, haha!

Nu ska jag läsa olika bloggar, pusssaaaar!

Förresten läs Elin och Cornelias nya blogg! raggaragga.bogg.se

En bild från Cornelias födelsedagsfest.

Från vänster: Jag, Cornelia och Elin! :)


Pussaaaaaar!♥

Ny skolväska och ett Paul Frank block!

Godmorgon! I natt sov vi över i huset och vaknade tidigt idag, ungefär halv 8 eftersom vi ska skriva in mig i skolan! Vi frågade en tjej som ljög för oss, hos sa att skolorna (som vi tänkte börja på) inte hade 3:an (som jag ska börja på men i Sveroge är det 9:an) och typ en massa annat, men som tur så frågade vi någon annan ändå eftersom hon först sa att det fanns, och sen inte och skolan är  stor, så varför ska man då ha 2 "nivåer"? Vi har skrivit in mig i 2 skolor, men det är inte säkert att det finns plats :/

Vi var klara runt klockan 11 och då åkte jag, mamma och min lillasyster till ett stort (okej inte så stort)köpcenterum som heter Maria Zembrano, vi gick runt där och jag hittade äntligen en fin skolväska som är P E R F E K T ! Alla andra är antingen för små eller har inte ett långt axelband.

Jag köpte även ett jättefint Paul Frank block inför skolan!

Runt 4 åkte vi till lägenheten och sedan har jag kollat på tv hela dagen och nyss satte jag mig på datorn.
Min väska köpte jag i en affär som heter "Friday´s project", och den kostade 20 Euro, ungefär 200kr.
(Bild kvalitén är dålig men bättre än ingenting! Ni kanske får en bättre bild sen)


Mitt fina Paul Frank block, 5,5 Euro, 55kr



Nu ska jag kolla på min älskade serie Ghost Whisperer, det är den sista säsongen! :(




Förresten, min pappa är med i dagens industri! Eftersom hans "verktyg" har använts för att hjälpa personerna som är fast under marken i Chile, och nu har TV4 ring oss och allt, synd att vi inte är i Sverige! :/



Förresten hittade en massa bilder som jag tog med systemkameran i huset, lägger upp dom sen

Pussaaaaaar!