En sekund och sen dör man.

Vad snabbt tiden går, nyss gick jag i 2:an och en sekund senare går jag i 8:an...
Man hade inga läxor, allt var enkelt och man trodde att det skulle fortsätta så föralltid, det var som en lek där man lärde sig massa tråkiga och enkla saker.
Man hade stora drömmar om framtiden, och rädslan kom aldrig, för man insåg aldrig hur svårt det skulle bli.
När man börjar 8:an så inser man mer och mer för varje dag vad man verkligen håller på med, man börjar bli mer seriös och man fattar hur viktig skolan har blivit, det är ingen lek längre, det är inte bus eller godis längre. Man måste välja vad man ska göra men man känner sig för liten för att välja sin framtid nu, men gör man inte det nu, när blir det då? Sen är försent.
Tänk er när ni blir gamla och tänker tillbaka i livet, tänker på alla glada minnen, och så sitter man där i en rullstol och är rynkig och allt, man tänker att tiden gå så snabbt, efter en sekund så är man redan död.

Man märker hur folk vill verkligen lyckas med proven, läxorna och hur ledsna dom blir när resultatet bli lägre än man har förväntat sig, sån är jag.
Vill man verkligen lyckas så kan man det, man ska bara verkligen vilja.
Vissa försöker verkligen, men misslyckas, och ger upp.
Ge inte upp, hur det än går, för jag lovar att om 10 år kommer ni att ångra er, bättre att plugga hårt och få det helt klart än att hoppa över skolan och tro att föräldrarna hjälper er med jobbet, men det är inte så.
Det är bara ni som kan välja vad ni vill göra i framtiden, vill man verkligen bli något stort så lyckas man.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback